Lincoln News

  • Thursday, May 23 is PM Flex Day

     

    PM Flex Bell Schedule

     

    Period

    Start

    End

    1/5

    8:10 AM

    9:25 AM

    Break

    9:25 AM

    9:35 AM

    2/6

    9:40 AM

    10:55 AM

    Lunch

    10:55 AM

    11:31 AM

    3/7

    11:36 AM

    12:51 PM

    4/8

    12:56 PM

    2:11 PM

    FLEX

    2:16 PM

    3:20 PM

     

  • Time Capsule Survey

      Please complete this survey to help plan what will be placed in our 2019 time capsule to be opened in 50 years!
     
     
  • Special Bell Schedule May 31st

    Senior Awards Assembly Special Schedule
     
    May 31, 2019
     

    Senior Assembly Schedule:

    Period 1:                            8:10-9:10 (60min.)

    Break:                                 9:10-9:20 (10min.)

    Period 2:                            9:25-10:25 (60min.)

    Assembly:                          10:30-12:30 (120min.)

    Lunch:                                12:35 -1:10 (35min.)

    Period 3:                            1:15 – 2:15 (60min.)

    Period 4:                            2:20 – 3:20 (60min. )

     

     
  • Registration Dates

    REGISTRATION DAYS TIMES

    Monday, August 19, 2019

    Seniors 9 - 12pm

    Freshman 1:00 - 4:00pm

    Wednesday, August 21, 2019 

    Juniors  9:00 - 12pm

    Sophomores 1:00 - 4:00pm